Het administratiekantoor

Diensten

Onze dienstverlening bestaat uit het verzorgen van uw declaraties, herdeclaraties, gehele of gedeeltelijke financiële administratie.

Declareren: declareren van uw verrichtingen, inschrijftarieven en receptregels. Declaraties verzorgen wij vanuit uw eigen informatiesysteem, welke digitaal verzonden worden naar de zorgverzekeraars, Clearing House Apothekers of NControl.

Herdeclareren: uw herdeclaraties worden evenals uw declaraties in uw eigen informatiesysteem verwerkt. Zo kunt u, op elk gewenst moment, in één handomdraai, de volledige status van uw regels inzien.

Financiële administratie: de financiële administratie wordt op maat voor u verwerkt. Wij verwerken voor u de declaraties, inkoopnota’s, kas- en bankmutaties. Desgewenst maken wij incassobatches voor uw patiënten en betaalbestanden aan voor uw leveranciers. Het opstellen en indienen van de aangifte Omzetbelasting behoort tot de mogelijkheden. Het debiteurenbeheer bestaat uit het nalopen van de vorderingen en het versturen van herinneringen. Ons debiteurenbeheer is een snelle en effectieve manier om uw financiële positie te versterken.

Omdat u een goed inzicht wilt behouden in uw onderneming krijgt u van ons per maand of kwartaal een financiële rapportage. Ontwikkelingen in uw omzet, kosten en bedrijfsresultaat kunt u dan goed vergelijken.

Ons kantoor is aangesloten op het e-zorg netwerk, daardoor hebben we op een veilige en betrouwbare manier toegang tot uw eigen Huisarts of Apotheker Informatie Systeem. Middels de e-zorg verbinding is het voor ons mogelijk bij u in te loggen in uw systeem, desgewenst met eigen toegangscodes. Onze diensten worden, indien gewenst, bij u op locatie uitgevoerd, maar kunnen ook op ons kantoor voor u verwerkt worden. Bij deze mogelijkheid heeft u geen hinder in het afstaan van een werkplek en kunt u en uw assistentes ongestoord uw dagelijkse werk verzorgen.

Na afronding van het boekjaar zorgen wij voor een naadloze aanlevering van de bescheiden aan uw accountant. Het spreekt voor zich dat wij streven naar een optimale samenwerking met uw accountant/adviseur.